Even voorstellen… – Fysiotherapie De Ontmoeting – Sassenheim

Fysiotherapie

De Ontmoeting

Expert in beweging

Last van pijn, beperking of blessure?

Terug naar overzicht

Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Gerard Koers, woonachtig in Leiden en vanaf 2 januari 2020 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie ‘De Ontmoeting’.

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden en vrijwel direct gestart met werken in een praktijk in Katwijk. Ik heb daar veel ervaring opgedaan met het behandelen van orthopedische klachten, revalidatie en sportblessures. Vanwege mijn grote affiniteit met sport heb ik me vanaf 2003 gespecialiseerd als sportfysiotherapeut. Door mijn deelname aan verschillende netwerken in de regio (schouder- en knienetwerk) is er een nauwe samenwerking met andere collega’s en medisch specialisten. Om gerichter en met meer onderbouwing te kunnen behandelen en adviseren heb ik 5 jaar geleden de opleiding echografie gedaan en in de praktijk ook veel met echodiagnostiek gewerkt. Daarom ben ik erg blij dat ik binnenkort ook in De Ontmoeting mijn expertise met echodiagnostiek kan uitoefenen!

De afgelopen 20 jaar heb ik mij ontwikkeld als een therapeut die zeer betrokken is bij het herstel van de patiënt waarbij ten allen tijde de hulpvraag van de patiënt centraal staat. Tegelijkertijd verwacht ik ook een actieve en gemotiveerde houding van patiënten, want uiteindelijk ligt daar de sleutel tot succes.

Ik heb erg veel zin om hier aan de slag te gaan en mij in te zetten voor de ontwikkeling van de praktijk en de zorg voor de patiënten.

Publicatiedatum: 17-07-2020