‘Lekker in je Lijf’ Teylingen – Fysiotherapie De Ontmoeting – Sassenheim

Fysiotherapie

De Ontmoeting

Expert in beweging

Last van pijn, beperking of blessure?

‘Lekker in je Lijf’ Teylingen

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met Zorg en Zekerheid, gemeente Teylingen, GGD Hollands Midden en Fysiotherapie & Trainingscentrum ‘de Ontmoeting’ en wordt als project binnen een gemeente gefaciliteerd. Op dit moment loopt er geen actief project op dit vlak.

Bij Fysiotherapie & Trainingscentrum ‘de Ontmoeting’ is het programma ‘Lekker in je Lijf’ te volgen. Per jaar wordt gekeken naar voldoende animo binnen de doelgroep en een startdatum bepaald. Het is het beweegprogramma voor mensen die vallen onder het minimabeleid. Het programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die een BMI van 25 of hoger hebben, en die een collectieve zorgverzekering voor minima (AV Gemeente-Standaard of AV Gemeente-Top) hebben bij Zorg en Zekerheid. Het programma wordt volledig vergoed. Dus géén kosten voor u.

Doel

Het doel is om te starten met bewegen, je lekker in je lijf te voelen en natuurlijk om af te vallen!
Tijdens de lessen wordt er zowel alleen als in een groep geoefend. Er is ook tijd voor gezelligheid.

Inhoud

  • Twee keer per week bewegen in een groep
  • Begeleid door een fysiotherapeut
  • Voor mensen met overgewicht
  • Voorlichting door een diëtist over gezonde voeding
  • Zes maanden lang

Mocht u na het lezen van deze informatie vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Yoe Bin Liem of Benice Wielinga, Tel.: 0252-213829 of email: ftdeontmoeting@hetnet.nl. Zij kunnen u meer over het programma vertellen.