Fysio-fitness

U heeft wellicht interesse in het volgen van groepstraining of fysio-fitness training bij fysiotherapie ‘De Ontmoeting’. De trainingen staan onder supervisie van een deskundig sportfysiotherapeut. Als praktijk hebben we al vele jaren ervaring met trainingsbegeleiding bij mensen met chronische aandoeningen, na operaties e.d. en daarin onderscheiden wij ons onder andere van een fitnesscentrum. Zonodig wordt er ook overleg gevoerd met uw huisarts. Op deze pagina willen we u informeren over de mogelijkheden in onze praktijk aan de Julianalaan in Sassenheim.

Trainingsvormen en frequentie
Tot op heden was de frequentie van de trainingsgroepen (artrose, lagerugklachten, Diabetes, overgewicht, COPD) 1 keer per week. Uit onderzoek is gebleken dat 2 keer per week trainen zorgt voor een betere en snellere opbouw van conditie, spierkracht, mobiliteit en fitheid. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om de trainingen 2 keer per week drie kwartier te volgen in plaats van 1 keer een uur. De keuze voor 1 keer per week trainen blijft uiteraard mogelijk.

Verder is ‘fysio-fitness’ een trainingsvorm die wij aanbieden in onze praktijk. Voorafgaand aan de fysio-fitness nemen wij een uitgebreide fittest bij u af. Hiermee wordt uw fitheid en belastbaarheid gemeten om zo een doelgericht, verantwoord en effectief trainingsprogramma op te stellen. In een gesprek wordt in overleg het doel van de training vastgesteld, eventuele beperkingen besproken en worden evaluatiemomenten gepland. Aan deze intake en fittest is een bedrag verbonden van € 37,50. Er wordt geen inschrijfgeld berekend.
U kunt in het onderstaande  weekschema zien op welke tijden de praktijk geopend is voor fysio-fitness en wanneer de andere trainingsgroepen gepland zijn.  Er is ook een mogelijkheid om op zaterdagochtend fysio-fitness te doen.

Aanmelden, kleding en betaling
Wilt u deelnemen aan een groepstrainingsprogramma of vrije fitness, dan kunt u uw interesse mailen naar ftdeontmoeting@hetnet.nl .

U wordt verwacht in makkelijk zittende (sport) kleding, schone sportschoenen en met een handdoek.

De kosten van het door u gekozen abonnement worden afgeschreven middels automatische incasso voor de afgesproken trainingsperiode. Afschrijving van het abonnementsgeld kan in maandelijkse termijnen geschieden of via een pinbetaling. U heeft hierin de keuze. De praktijk assistente kan u helpen bij het invullen van dit formulier. Wij hebben uw (IBAN)bankrekeningnummer hiervoor nodig.

Het is mogelijk om een gemiste training in overleg op een andere dag in te halen.

Voor vragen of nadere informatie kunt u ons altijd bellen of mailen!

Kosten fysio-fitness (prijzen 2018)

Fysio fitness: 1x per week trainen Tarief      geldig voor
Strippenkaart 10x € 80,00 1 jaar
Proef abonnement € 33,00 4 weken
Kwartaal abonnement € 91,00 3 maanden
Halfjaar abonnement € 167,70 6 maanden
Jaarabonnement € 314,60 12 maanden
Fysio fitness: 2x per week trainen Tarief geldig voor
Proef abonnement € 54,00 4 weken
Kwartaal abonnement € 150,80 3 maanden
Halfjaar abonnement € 270,40 6 maanden
Jaar abonnement € 514,80 12 maanden

844715_fysiofitness