Fysio-fitness – Fysiotherapie De Ontmoeting – Sassenheim

Fysiotherapie

De Ontmoeting

Expert in beweging

Last van pijn, beperking of blessure?

Fysio-fitness

U heeft wellicht interesse in het volgen van groepstraining of Fysio-Fitness training bij fysiotherapie ‘De Ontmoeting’. Deze trainingen staan onder supervisie van een deskundig sportfysiotherapeut. Als praktijk hebben we al vele jaren ervaring met trainingsbegeleiding bij mensen met chronische aandoeningen, na operaties e.d. en daarin onderscheiden wij ons van een fitnesscentrum. Zonodig wordt er ook overleg gevoerd met uw huisarts. Op deze pagina willen we u informeren over de mogelijkheden in onze praktijk aan de Julianalaan in Sassenheim.

Trainingsvormen en frequentie

Fysio-Fitness is een trainingsvorm die wij aanbieden in onze praktijk. Ook bestemd voor mensen die geen patient bij ons zijn of zijn geweest. Voorafgaand aan de fysio-fitness nemen wij een uitgebreide fittest bij u af. Hiermee wordt uw fitheid en belastbaarheid gemeten om zo een doelgericht, verantwoord en effectief trainingsprogramma op te stellen. In een gesprek wordt in overleg het doel van de training vastgesteld, eventuele beperkingen besproken en worden evaluatiemomenten gepland. Aan deze intake en fittest is een bedrag verbonden van € 40,00. Er wordt geen inschrijfgeld berekend.
U kunt in het onderstaande  weekschema zien op welke tijden de praktijk geopend is voor fysio-fitness (witte blokken) en wanneer de andere trainingsgroepen gepland zijn.  Er is ook een mogelijkheid om op zaterdagochtend fysio-fitness te doen.

Daarnaast begeleiden wij ook verschillende trainingsgroepen voor mensen met bepaalde aandoeningen of klachten; zoals Diabetes, Obesitas, Lagerugpijn, Claudicatio, Parkinson en Verstandelijke beperking. Informeer bij de receptie of uw fysiotherapeut wanneer u interesse heeft.

Aanmelden, kleding en betaling

Wilt u deelnemen aan een groepstrainingsprogramma of Fysio-Fitness, dan kunt u uw interesse mailen naar ftdeontmoeting@hetnet.nl .

U wordt verwacht in makkelijk zittende (sport) kleding, schone sportschoenen en met een handdoek.

De kosten van het door u gekozen abonnement worden afgeschreven middels automatische incasso voor de afgesproken trainingsperiode. Afschrijving van het abonnementsgeld kan in maandelijkse termijnen geschieden of via een pinbetaling. U heeft hierin de keuze. De praktijk assistente kan u helpen bij het invullen van dit formulier. Wij hebben uw (IBAN)bankrekeningnummer hiervoor nodig.

Het is mogelijk om een gemiste training in overleg op een andere dag in te halen.

Voor vragen of nadere informatie kunt u ons altijd bellen of mailen!

Kosten fysio-fitness (prijzen 2024)

Fysio fitness: 1x per week trainen Tarief      geldig voor
Strippenkaart 10x € 90,00 3 maanden
Proef abonnement € 37,00 4 weken
Kwartaal abonnement € 102,00 3 maanden
Halfjaar abonnement € 187,00 6 maanden
Jaarabonnement € 350,00 12 maanden
Fysio fitness: 2x per week trainen Tarief geldig voor
Proef abonnement € 61,00 4 weken
Kwartaal abonnement € 168,00 3 maanden
Halfjaar abonnement € 303,00 6 maanden
Jaar abonnement € 574,00 12 maanden